Aquest divendres, 26 de gener, a les 18 hores, s’inaugurarà l’Arxiu Comarcal de les Garrigues, el 40è equipament de la Xarxa d’Arxius Comarcals de Catalunya. Amb aquest nou arxiu, el Govern de la Generalitat assoleix l’objectiu de crear i desplegar una xarxa d’equipaments amb vocació de servei públic, ideats per la Mancomunitat de Catalunya i dirigits, impulsats i coordinats pel Departament de Cultura.

La inauguració anirà a càrrec de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga; l’alcalde de les Borges Blanques, Josep Ramon Farran, i el president del Consell Comarcal, Antoni Villas. També hi assistiran els alcaldes de la comarca, així com a representants de diferents institucions.

Durant l’acte es farà una projecció immersiva de 360 graus que commemora els 40 anys de la Xarxa d’Arxius Comarcals i que celebra aquesta fita dels 40 arxius comarcals a Catalunya. També es podrà visitar l’equipament.

18:00|La consellera Garriga assisteix a la inauguració de l'Arxiu Comarcal de les Garrigues. Arxiu Comarcal Garrigues (raval del Carme, 131)|Les Borges Blanques (Garrigues)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, assistirà a la inauguració de l'Arxiu Comarcal de les Garrigues. La delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés, assistirà a l'acte.