1. Les dues empreses són beneficiàries dels ajuts de noves inversions industrials del Govern
  2. El responsable del Departament també intervindrà en l’acte d’inauguració de la nova delegació territorial de PIMEC del Baix Penedès


Demà dimecres 31 de gener, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà Indústries Preciber a Reus i Esinsa a Tarragona, ambdues beneficiàries dels ajuts del Departament per a projectes d’inversions productives que millorin la competitivitat, l’impacte en el grau de sostenibilitat ambiental i la digitalització a empreses industrials. Prèviament intervindrà en la inauguració de la nova delegació territorial de PIMEC del Baix Penedès.

A les 9:30 hores, el conseller Torrent arribarà a la seu de la nova delegació territorial de PIMEC del Baix Penedès (Plaça Orient, 3. El Vendrell) on intervindrà en l’acte d’inauguració acompanyat de l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, del president de PIMEC, Antoni Cañete, i del president de PIMEC Tarragona, Jordi Ciuraneta..

A continuació, el responsable d’Empresa i Treball es traslladarà a Reus per visitar Indústries Preciber (Camí del Roquís, 75). Al voltant de les 13:00 hores, el conseller i un representant de l’empresa atendran els mitjans de comunicació.

Posteriorment, Torrent visitarà les instal·lacions d’ESINSA (Polígon Ind. Riuclar. Carrer del Ferro, 10-12. Tarragona) i mantindrà una reunió de treball amb els representants de l’empresa. En acabar, al voltant de les 16:30 hores, el conseller i un representant de l’empresa atendran els mitjans de comunicació.


Segueix-nos a les xarxes

_________________________________________________________

  1. Twitter@empresacat | @treballcat
El conseller Torrent visita Indústries Preciber a Reus i Esinsa a Tarragona

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà Indústries Preciber a Reus i Esinsa a Tarragona

  • 09:30|Inauguració de la nova delegació territorial de PIMEC del Baix Penedès. Pl. Orient, 3|El Vendrell (Baix Penedès)

    El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, intervindrà en l'acte d'inauguració de la nova delegació territorial de PIMEC del Baix Penedès. El delegat del Govern al Penedès, David Alquézar i Claramunt, acompanyarà el conseller.

  • 13:00|Visita a Indústries Preciber. Camí del Roquís, 75|Reus (Baix Camp)

    El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà les instal·lacions d'Indústries Preciber. El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo, acompanyarà el conseller.

  • 16:30|Visita a Esinsa. Polígon Ind. Riuclar ( c. del Ferro, 10-12)|Tarragona (Tarragonès)

    El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà Esinsa.