El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, visitarà demà, 2 de febrer, les obres de la nova infraestructura de l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) de Sant Joan Despí, que permetrà incrementar la disponibilitat d’aquest recurs. A l’acte també hi assistiran el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Samuel Reyes, i el vicepresident d’Aigües de Barcelona, Ciril Rozman.

Per raons de seguretat, els mitjans que vulguin cobrir l’acte hauran de confirmar l’assistència prèviament, enviant un correu electrònic a l’adreça premsa.accioclimatica@gencat.cat abans de demà a les 9h del matí, indicant nom i cognoms, mitjà de comunicació i DNI. Els mitjans podran prendre imatges de la nova infraestructura, on tindran lloc els parlaments, a les 12.30 hores.

12:30|Visita a la nova infraestructura de l'estació de tractament d'aigua potable de Sant Joan Despí. Ctra. C-245 (de Cornellà a Sant Boi) s/n, al costat del riu|Sant Joan Despí (Baix Llobregat)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, visitarà les obres de la nova infraestructura de l'Estació de Tractament d'Aigua Potable (ETAP) de Sant Joan Despí, que permetrà incrementar la disponibilitat d'aquest recurs.

Per raons de seguretat, els mitjans que vulguin cobrir l'acte hauran de confirmar l'assistència prèviament, enviant un correu electrònic a l'adreça premsa.accioclimatica@gencat.cat abans de demà a les 9h del matí, indicant nom i cognoms, mitjà de comunicació i DNI. Els mitjans podran prendre imatges de la nova infraestructura, on tindran lloc els parlaments, a les 12.30 hores.