1. La roda de premsa serà a les 12:00h i comptarà també amb la participació del secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d’ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell


El proper dimecres 7 de febrer, a les 12:00 hores, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i el secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d’ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell, presentaran l’estudi anual elaborat pel Govern a través d’ACCIÓ que radiografia l’ecosistema de startups a Catalunya el 2023.El document recull el nombre de startups que hi ha a Catalunya i diversos indicadors relacionats amb els llocs de treball que generen, el volum de negoci o la tecnologia, entre d’altres. La roda de premsa tindrà lloc a la seu del departament (Passeig de Gràcia, 129, Barcelona).


12:00|El conseller Torrent presenta l'estudi sobre les startups a Catalunya el 2023. ACCIÓ ( pg. de Gràcia, 129)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà l'estudi que radiografia l'ecosistema de startups a Catalunya el 2023.