Sala de premsa

La directora de l'ICAEN visita el projecte de comunitat energètica d'Els Valentins

query_builder   8 febrer 2024 12:45

settings_input_antenna Convocatòria

La directora de l'ICAEN visita el projecte de comunitat energètica d'Els Valentins

La directora de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), Marta Morera i Marcé, visitarà demà dijous a la tarda el projecte de comunitat energètica d’Els Valentins, a Ulldecona, en el marc d’una visita de treball a les Terres de l’Ebre. La Comunitat Energètica d’Els Valentins (Comenval) convindrà el subministrament a veïns d’electricitat d’origen renovable i serveis de mobilitat elèctrica amb una instal·lació de generació fotovoltaica que també assajarà la pràctica agrovoltaica.

Abans de la visita, la directora, acompanyada de l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, de l’alcalde d’Els Valentins, Alexis Agramunt, i del president de la Comunitat de Regants del Pou dels Valentins, Victor Reverté, atendrà els mitjans de comunicació (a les 12.45 hores a la seu de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa –C/ Cervantes, 7, a Tortosa).

12:45|Visita a les Terres de l'Ebre. Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa ( c. Cervantes, 7)|Tortosa (Baix Ebre)

La directora de l'Institut Català d'Energia (ICAEN), Marta Morera i Marcé, visitarà el projecte de comunitat energètica d'Els Valentins en el marc d'una visita de treball a les Terres de l'Ebre. Abans, la directora atendrà els mitjans de comunicació.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia