Sala de premsa

Divendres, 9 de febrer, a les 11.30h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Girona

El conseller Elena presideix la inauguració dels actes del 180è aniversari del parc de Bombers de Girona

query_builder   9 febrer 2024 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presideix la inauguració dels actes del 180è aniversari del parc de Bombers de Girona

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presidirà aquest pròxim divendres, 9 de febrer, a partir de les 11.30h, l’acte de lectura del pregó institucional amb què s’inaugurarà el 180è aniversari del parc de Bombers de Girona, que es commemorarà al llarg de tot 2024.

Juntament amb Elena també hi haurà l’alcalde de Girona, Lluc Salellas, i el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer.

El pregó anirà a càrrec de Joan Vidal i Gayolà, primer conseller de Governació de la Generalitat recuperada, que va treballar el traspàs de competències en salvaments i extinció d’incendis.

Els mitjans interessats a cobrir l’atenció als mitjans han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyen abans de demà dijous a les 18h.

11:30|El conseller Elena presideix la inauguració dels actes del 180è aniversari del parc de Bombers de Girona. Ajuntament de Girona. Sala de Plens ( pl. del Vi, 1)|Girona (Gironès)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presidirà l'acte de lectura del pregó institucional amb què s'inaugurarà el 180è aniversari del parc de Bombers de Girona. La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, acompanyarà el conseller.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia