La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula i Paretas, participarà el proper dimecres 14 de febrer, a les 12.15h, al Pavelló Girona-Fontajau, en la roda de premsa de presentació de la jornada solidària "Juga per les Nenes Valentes".

Abacus, conjuntament amb altres institucions, impulsa una gran jornada solidària, que tindrà lloc el 10 de març a Girona, amb activitats esportives i culturals per sensibilitzar, donar suport i captar fons solidaris per a l’equip de bàsquet del camp de refugiats de Xatila, al Líban, i per a d’altres projectes d’empoderament femení a través de l’esport. Aquesta jornada solidària comptarà amb la presència i participació de l’equip de bàsquet de Xatila, que visitarà Catalunya i gaudirà de la cultura i l'esport catalans a través de diverses activitats arreu del país.

A banda d’Anna Caula, hi intervindran Oriol Soler, director general d'Abacus; Txell Feixas, periodista, Premi Nacional de Periodisme 2023; Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona; Xavier Santaló, vicepresident de la Federació Catalana de Basquetbol; i Lluc Salellas, alcalde de Girona.

La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, la Federació Catalana de Basquetbol i l’Uni Girona.

És imprescindible confirmar l'assistència a: Isaac López · comunicacio@abacus.coop · 697 109 429

12:15|Roda de premsa de presentació de la jornada solidària 'Juga per les Nenes Valentes'. Pavelló Municipal Girona-Fontajau ( av. de Josep Tarradellas i Joan, 22-24)|Girona (Gironès)

La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula i Paretas, participarà en la roda de premsa de presentació de la jornada solidària Juga per les Nenes Valentes, que tindrà lloc el 10 de març a Girona.