El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, obrirà el proper dissabte, 10 de febrer, a les 10:30 hores, la sessió final de l’Assemblea Ciutadana pel Clima, que se celebrarà a Girona. L’Assemblea és un procés deliberatiu d’un centenar de persones, escollides per sorteig, que estan analitzant i debatent la situació d’emergència climàtica per concretar recomanacions per fer-hi front.

La de dissabte és la darrera de sis sessions que s’han celebrat des del passat 18 de novembre en diferents ciutats catalanes. En aquesta sessió els assembleistes enllestiran les propostes, centrades en el model de producció dels aliments per al futur que vol la ciutadania i en les energies renovables. L'Assemblea lliurarà les seves recomanacions al Govern, que les avaluarà i en donarà resposta per incorporar-les en les polítiques de país.

En acabar la seva participació, cap a les 11:30 hores, Mascort atendrà els mitjans de comunicació.


10:30|El conseller Mascort obre la darrera sessió de l'Assemblea Ciutadana pel Clima. Auditori Josep Irla ( pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, obrirà la sessió final de l'Assemblea Ciutadana pel Clima, que se celebrarà a Girona. La delegada del Govern, Laia Cañigueral, acompanyarà el conseller.