Sala de premsa

El conseller Campuzano presenta la inversió social amb fons Next Generation EU a la vegueria de Lleida

query_builder   14 febrer 2024 09:15

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Campuzano presenta la inversió social amb fons Next Generation EU a la vegueria de Lleida

L’acte comptarà amb la intervenció d’impulsors d’alguns dels projectes finançats

Aquest dimecres, 14 de febrer, a les 11 h, Drets Socials ha organitzat un acte per presentar les grans línies d’inversió social del fons Next Generation EU a la vegueria de Lleida. L’Orfeó Lleidatà (c. Sant Martí, 60) acollirà aquesta trobada, que estarà encapçalada pel conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, diversos representants del Departament, així com entitats i agents socials que compten amb projectes finançats amb aquests fons europeus.

El Departament de Drets Socials destina prop de 400 milions d’euros del fons Next Generation EU a finançar infraestructures i projectes socials a Catalunya que s’hauran d’implementar els propers anys. Es tracta d’una inversió històrica que ha de contribuir a equiparar Catalunya amb els països europeus més avançats pel que fa a protecció social.

Els mitjans de comunicació interessats a cobrir l’acte caldrà que confirmin la seva assistència a comunicacio.dretssocials@gencat.cat abans de dimarts 13 a les 15 h.


El conseller Campuzano presenta la inversió social del Govern amb fons Next Generation a Lleida

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, presentarà la inversió social amb fons Next Generation a la vegueria de Lleida. L'acompanyaran la delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés; el secretari d'Afers Socials i Famílies, Lluís Torrens i Mèlich; la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls i Carol, i la directora territorial de Drets Socials a Lleida, Eugènia Puig-gròs Clúa.

Després de l'acte de presentació, el conseller Campuzano seguirà la jornada fent una visita institucional a les Garrigues. Prèviament haurà visitat una residència i centre de dia a Lleida.

 • 09:15|Visita a la residència i centre de dia Plançó. C. de Reus, 26|Lleida (Segrià)

  Previ a l'acte de presentació dels Next Generation, el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, farà una visita a la residència i centre de dia Plançó de Sant Joan de Déu Terres de Lleida.

 • 11:00|Presentació dels Projectes de Drets Socials finançats amb Fons Next Generation a la vegueria de Lleida. Orfeó Lleidatà|Lleida (Segrià)

  El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, presentarà els projectes de Drets Socials finançats amb Fons Next Generation a la vegueria de Lleida.

 • 15:00|Visita a Juneda. C. Major, 13|Juneda (Garrigues)

  El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, farà una visita a l'Ajuntament de Juneda i es reunirà amb l'alcalde, Antoni Villas, així com altres representants locals i membres d'entitats.

 • 17:30|Visita a les Borges Blanques. C. del Carme, 21|Les Borges Blanques (Garrigues)

  El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, farà una visita a l'Ajuntament de les Borges Blanques on es reunirà amb l'alcalde Josep R. Farran Belart, i altres autoritats.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia