La consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, inaugurarà demà la jornada L’Educació que ve: La IA com a motor de millora educativa. L’acte tindrà lloc a partir de les 16:15h al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).


La consellera i el director general d’Innovació, Digitalització i Currículum, Joan Cuevas, faran els parlaments de benvinguda. A continuació, es durà a terme la presentació de les línies d’acció del Departament d’Educació en intel·ligència artificial a càrrec de l’assessor tècnic docent a l’Àrea de Cultura Digital del Departament d’Educació, Jaume Feliu. Posteriorment, la docent de la Universitat Rovira i Virgili Mar Camacho presentarà projectes sobre IA en Educació.


Per acabar, tindrà lloc una taula rodona sobre els reptes i límits de la IA en educació, amb la participació del director de l’institut de recerca en intel·ligència artificial del CSIC, Carles Sierra; i de dues docents a l’Institut Vall de Llèmena, Sònia Guilana, i a l’Institut Comte de Rius, Núria Ferré.


*Es posa a disposició dels mitjans de comunicació un rac de premsa per enregistrar el discurs de la consellera d’Educació.