El Grup Especial de Prevenció d’Incendis Forestals està tallant i retirant arbres d’una finca de Sant Climent de Llobregat per minimitzar el risc d’incendi forestal


La directora general de Boscos i Gestió del Medi, Anna Sanitjas i Olea, visitarà demà, dimecres 14 de febrer, a les 10.30 h, una part de la finca de Can Colomer a Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat) on s’estan realitzant uns treballs d’emergència per retirar els arbres secs morts per sequera.

Efectius del Grup Especial de Prevenció d’Incendis Forestals (GEPIF) del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural estaran tallant i retirant aquests arbres morts per reduir combustible de la zona que en cas d’incendi forestal implica que cremi amb molta més facilitat.

Punt de trobada: Cementiri de Sant Climent de Llobregat. La finca forestal on es fan els treballs està situada a 5 minuts.


10:30|Visita dels treballs d'emergència de retirada d'arbres morts per sequera al Baix Llobregat . Cementiri Sant Climent de Llobregat. Camí de Sant Climent de Llobregat|Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat)

La directora general de Boscos i Gestió del Medi, Anna Sanitjas i Olea, visitarà els treballs que està realitzant el Grup Especial de Prevenció d'Incendis Forestals per retirar els arbres secs morts per sequera.