La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, clourà demà dijous, 15 de febrer, una jornada sobre el nou model d’habitatge social a Barcelona.

La sessió tindrà lloc al Palau Robert (passeig de Gràcia, 107, de Barcelona) a les 10 h. L'obertura la fa el secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana, Francesc Sutrias i Grau, i hi intervindran també la directora d'Incasòl, Maria Sisternas i Tusell, i l'arquitecta Eva Prat i Güerre, Doctora Arquitecta pel Royal Melbourne Institute of Technology que explicarà casos d'èxit d'aquest nou concepte d'habitatge assequible.

10:00|La consellera Capella clou una jornada sobre habitatge a Barcelona. Palau Robert ( pg. de Gràcia, 107) |Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, clourà una jornada sobre el nou model d'habitatge social a Barcelona. L'obertura anirà a càrrec del secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana, Francesc Sutrias i Grau, i hi intervindran també la directora d'Incasòl, Maria Sisternas i Tusell, i l'arquitecta Eva Prat i Güerre.