El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentaran demà en roda de premsa el programa de formació ‘Prescriu-te el català’ que vol fomentar l’ús de la llengua catalana entre els professionals de la salut.

La roda de premsa serà demà dijous 15 de febrer, a les 12.30 hores, a la seu del Departament de Salut (Travessera de les Corts, 131-159, Pavelló Ave Maria), i els mitjans de comunicació podran assistir-hi presencialment. Abans, a les 12:00 hores, es podran prendre imatges de la reunió prèvia.

Demanem confirmació d’assistència, indicant nom i cognoms, mitjà i DNI, al correu electrònic: premsa.salut@gencat.cat

La roda de premsa també s’emetrà en directe a través de l’enllaç: https://youtube.com/live/NPuZqEaAuSw?feature=share

12:30|Els consellers Balcells i Torrent presenten el programa de formació 'Prescriu-te el català'. Departament de Salut (Travessera de les Corts, 131-159, Pavelló Ave Maria)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, i el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentaran el programa de formació 'Prescriu-te el català' que vol fomentar l'ús de la llengua catalana entre els professionals de la salut.