1. Enguany s'entreguen cinc Premis Nacionals d’Artesania i dotze Diplomes de Mestre /a Artesà/na
  2. Amb aquestes distincions, la Generalitat vol reconèixer la trajectòria professional dels diferents representants del sector artesà a Catalunya i el seu mestratge

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, lliuraran dilluns, 19 de febrer, els Premis Nacionals d’Artesania.

L’acte de lliurament se celebrarà a les 17 hores, a l’Auditori del Palau de la Generalitat, i s’iniciarà amb un parlament del conseller Torrent. Tot seguit, el president lliurarà els Diplomes de Mestre/a Artesà/ana, en les modalitats divulgativa i professional, i, posteriorment, s’atorgaran els cinc Premis Nacionals d’Artesania en les categories: restaura, prestigia, emprèn, talent Jove i el premi Nacional d’Artesania 2023. Clourà l’acte el president Aragonès amb un parlament.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de premsa, enviant un correu a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

17:00|Lliurament dels Premis Nacionals d'Artesania i els diplomes de mestres artesans. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, lliuraran els Premis Nacionals d'Artesania i els Diplomes de Mestre/a Artesà/ana. L'acte s'iniciarà amb un parlament del conseller Torrent. Tot seguit, el president lliurarà, els Diplomes de Mestre/a Artesà/ana en les modalitats divulgativa i professional i, posteriorment, s'atorgaran els cinc Premis Nacionals d'Artesania en les categories: restaura, prestigia, emprèn, talent Jove i el premi Nacional d'Artesania 2023. Clourà l'acte el president Aragonès amb un parlament. El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré, assistirà a l'acte.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de premsa, enviant un correu a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà