1. A les 11:30 h hi haurà una trobada amb algunes de les startups catalanes que participaran en el congrés. A continuació, a les 12.30 h, el conseller d’Empresa i Treball, acompanyat del director associat del Barcelona Supercomputing Center, atendrà els mitjans

Demà dimecres 21 de febrer, a les 12.30 h, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat del director associat del Barcelona Supercomputing Center (BSC), Josep Maria Martorell, anunciarà el nombre d’empreses i startups catalanes que participaran en el MWC i 4YFN, així com les previsions de volum de negoci de les que seran presents als pavellons i espais habilitats pel Govern en el congrés, que se celebrarà del 26 al 29 de febrer a Fira de Barcelona Gran Via. Torrent també avançarà la temàtica sobre la demostració d’enguany a l’estand de Catalunya, entre d’altres. En acabar, seguirà les presentacions d’algunes de les empreses emergents catalanes que participaran al congrés.

Prèviament, a les 11.30 h, la secretària de Polítiques Digitals, Gina Tost i Faus; i el secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d’ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell, mantindran una trobada amb un grup de startups catalanes que tindran presència al saló de la mà del Govern, i exposaran els projectes que presentaran durant el congrés.

L’atenció a mitjans i la trobada tindran lloc a la seu del Departament d’Empresa i Treball (Passeig de Gràcia, 129, Barcelona). Els mitjans de comunicació que ho desitgin podran seguir les exposicions de les startups, a partir de les 11:30 h.

12:30|El conseller Torrent presenta els detalls de la participació del Govern al MWC i 4YFN 2024. Departament d'Empresa i Treball ( pg. de Gràcia, 129)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat del director associat del Barcelona Supercomputing Center (BSC), Josep Maria Martorell, anunciarà el nombre d'empreses i startups catalanes que participaran en el MWC i 4YFN, així com les previsions de volum de negoci de les que seran presents als pavellons i espais habilitats pel Govern en el congrés.