El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, presentarà demà dimecres, 21 de febrer, a les 16.00 hores a l’Institut de Seguretat Pública, el desplegament territorial de la Policia Aèria de Catalunya que s’inicia amb la incorporació de drons a les diferents regions policials i d’una aeronau no tripulada.

L’acte comptarà amb la presència del director general de policia, Pere Ferrer i el comissari en cap, Eduard Sallent, entre altres comandaments del Cos.

Durant la presentació, es farà una demostració operativa amb les noves aeronaus no tripulades amb la participació de la Unitat de Drons, l’Àrea de la Brigada Mòbil, el Grup Especial d’Intervenció i el Tedax.

Aquest desplegament s’emmarca en el Pla Estratègic 2030 de la Policia Aèria de Catalunya, amb l’objectiu de planificar, estructurar i desplegar la policia aèria. L’objectiu és fer front als nous reptes de futur en el control de l’espai aeri i liderar, en els pròxims anys, la seguretat aèria i la innovació tecnològica en aquest àmbit.

Els mitjans interessats a cobrir l’acte han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.catindicant el seu nom, cognoms, DNI,mitjà al qual pertanyen i matrícula i model del vehicle, abans d’avui dimarts a les 19.00 h.


16:00|El conseller Elena presenta el desplegament territorial de la Policia Aèria dels Mossos d'Esquadra. Ctra. C17 km 13,5|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, presentarà el desplegament territorial de la Policia Aèria de Catalunya que s'inicia amb la incorporació de drons a les diferents regions policials i d'una aeronau no tripulada.