Sala de premsa

El CEO presenta l'Enquesta sobre valors a Catalunya

query_builder   21 febrer 2024 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El CEO presenta l'Enquesta sobre valors a Catalunya

Demà, dimecres 21 de febrer, el director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, presentarà en roda de premsa els principals resultats de l’Enquesta sobre valors a Catalunya.

El CEO ha impulsat aquesta enquesta amb una mostra molt àmplia de la població catalana amb la voluntat de conèixer l’evolució dels valors de la ciutadania de Catalunya avui. L’enquesta ofereix una radiografia molt completa i representativa dels valors dels catalans i catalanes de 2023. L’estudi inclou preguntes sobre temes relacionats amb la visió sobre la vida, les justificacions morals, els valors humans, els valors econòmics, les prioritats polítiques o les actituds cap a la democràcia, la immigració o el gènere, entre d’altres. Aquesta enquesta continua la recerca sobre valors dels catalans que el CEO ja va iniciar, amb la darrera enquesta realitzada el 2018.

Aquesta enquesta no inclou preguntes sobre intenció de vot o valoració de líders polítics.

El treball de camp de l’enquesta es va dur a terme entre el 29 de setembre i el 30 de novembre de 2023 mitjançant enquestes autoadministrades (push-to-web+paper) a una mostra probabilística i nominal de la població de 16 i més anys resident a Catalunya. La mostra final per a aquest estudi és de 7.685 persones, 6.131 de les quals van respondre en línia (un 79,8%) i les 1.554 restants, en paper (un 20,2%).

La roda de premsa tindrà lloc a les 11h a la seu del CEO (c/ Pau Claris, 138 4a planta).

11:00|El CEO presenta l'Enquesta sobre valors a Catalunya. C. Pau Claris, 138- 4a planta|Barcelona (Barcelonès)

El director del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), Jordi Muñoz, presentarà en roda de premsa els principals resultats de l'Enquesta sobre valors a Catalunya.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia