1. El ministre de Drets Socials, Consum i Agenda 2030 farà la cloenda

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, participarà aquest divendres a la jornada Construïm futurs sostenibles: Estratègies per afrontar el repte demogràfic en l'atenció de cures de llarga durada que se celebrarà durant tot el divendres al matí al Col·legi d’Economistes de Barcelona.

La jornada vol servir per definir i compartir els reptes que s'han d'abordar en l'atenció a les cures de llarga durada i el seu finançament. S'exposarà la realitat d'aquest fenomen a Catalunya i també s'analitzaran models d'èxit basats en bones pràctiques internacionals a partir de diferents ponències sobre temes concrets així com a una taula rodona final moderada pel catedràtic d’Economia Guillem López i Casasnovas.

La jornada comptarà amb les intervencions del director del Centre d'Estudis Demogràfics, Albert Esteve i Palós; el doctor en Ciències Econòmiques i catedràtic de Sociologia de la Universitat d'Alcalá de Henares, Gregorio Rodríguez Cabrero; la doctora en Economia per la Universitat de Barcelona, Júlia Montserrat i Codorniu; la investigadora en el Care Policy and Evaluation Centre a la London School of Economics and Political Science i llicenciada en Economia, Adelina Comas-Herrera i el doctor en Ciències Econòmiques i catedràtic del Departament d'Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra, Sergi Jiménez-Martín.

La cloenda de l’acte comptarà amb les intervencions del conseller Campuzano així com del ministre de Drets Socials, Consum i Agenda 2030, Pablo Bustinduy.

Nota informativa:

Demanem als mitjans de comunicació que vulguin cobrir la jornada que confirmin la seva assistència abans del dijous 22 de febrer a les 12h indicant nom del periodista i mitjà de comunicació.

09:00|El conseller Campuzano participa en la jornada "Construïm Futurs Sostenibles: Estratègies per Afrontar el Repte Demogràfic en l'Atenció de Cures de Llarga Durada". Col·legi d'Economistes de Catalunya (pl. de Gal·la Placídia, 32)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, participarà en la jornada 'Construïm Futurs Sostenibles: Estratègies per Afrontar el Repte Demogràfic en l'Atenció de Cures de Llarga Durada'. A la cloenda de l'acte, intervindrà el conseller Campuzano i el ministre de Drets Socials, Consum i Agenda 2030, Pablo Bustinduy.

També hi assistiran el secretari general de Drets Socials, Oriol Amorós i March; el secretari d'Afers Socials i Famílies, Lluís Torrens i Mèlich; la directora general de l'Autonomia Personal i la Discapacitat, Marta Segura i Bonet; el director general d'Acció Cívica i Comunitària, Xavier Godàs i Pérez; la directora general de Provisió de Serveis, Maria Rosa Pons i Vilarasau; la directora territorial de Drets Socials a Barcelona, Marta Masagué i Arboler; la directora general de Pressupostos, Esther Pallarols, i la directora general de Contractació Pública, Neus Colet.