El Santa Mònica inaugura el pròxim dijous 29 de febrer, a les 19h, l’exposició L'altre costat (29.02–02.06.2024), curada per Ferran Utzet i Enric Puig Punyet, que explora l’inconscient i els estats alterats de consciència.

L’altre costat és una exposició per ser viscuda. Proposa un recorregut laberíntic, immersiu i lúdic per transitar entre les obres i viure l’art d’una manera sensible i immediata.

Inclou una gran instal·lació del reconegut artista italià Gian Maria Tosatti, i una instal·lació performativa que creua les propostes artístiques d’Anna Irina Russell, Antonia Rossi i Roberto Contador, Domestic Data Streamers, Francesca Llopis, Guillaume Faure, iara Solano Arana (Sleepwalk Collective), Max de Esteban, Pere Llobera i Yapci Ramos.

Les obres dels deu artistes locals i internacionals exploren temes com l'inconscient, els somnis i la memòria, la mort i el naixement, les substàncies que alteren la percepció i la bogeria, les màscares i els miralls.

La mostra es completa amb una sèrie d'entrevistes audiovisuals a Eurídice Cabañes, Evru, Josep Maria Fericgla, Júlia Carreras, Miquel Bassols, Miquel Missé i Núria Martínez-Vernis. Set relats que mostren diverses perspectives sobre l’altre costat: la psicoanàlisi, la digitalització, el trànsit de gènere, l’art, la màgia, la mort i la poesia conflueixen en la idea que n’hi ha molts i múltiples, d’altres costats.

Més informació

Visites Premiere per a mitjans:

L'altre costat és una exposició immersiva amb aforament limitat per ordre d'arribada. La visita és individual i està calculada entre 30 i 45 minuts.


Reserva l'entrada a les visites premiere per a mitjans amb la presència dels curadors i artistes:


· Dimecres 28 de febrer, entre 15:00 h i 17:00 h

· Dijous 29 de febrer, entre 12:00 h i 14:00 h

· Divendres 1 de març, entre 11:00 h i 13:00 h


Inauguració: dijous 29 de febrer, a les 19:00 h.


Reserveu l'entrada i confirmeu l'assistència a:

Clara Bofill Pumarola: cbofillp@gencat.cat / 93 554 78 61 / 677 29 21 26


Reservar entrada:

https://bit.ly/reserva-entrades-mitjans