Divendres, 23 de febrer, a les 19 h, la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, acompanyada de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Izaskun Arretxe, donaran tret de sortida a l’inici oficial de l’Any Àngel Guimerà al Vendrell. També participaran en l’acte Ramon Bacardit, comissari de l’Any, i Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell.

L’acte, coordinat per la Institució de les Lletres Catalanes, serà conduït per l’escriptora i periodista Gemma Ventura, i presentarà els eixos principals de l’Any de commemoració. A banda dels parlaments institucionals, es recitaran un seguit de poemes d’Àngel Guimerà a càrrec de Blanca Llum Vidal i es farà una lectura dramatitzada de fragments teatrals de la seva obra, a càrrec de Mercè Pons i Xavier Ripoll. Per tancar l’acte, Marina Rossell (veu) i Xavi Lloses (piano) interpretaran un fragment de la Santa Espina.

Els mitjans interessats a assistir a la roda de premsa s’hauran d’acreditar a través del correu premsa.cultura@gencat.cat.

Convocatòria

Acte

Inauguració Any Àngel Guimerà

Dia

Divendres 23 de febrer

Hora

19:00

Lloc

Teatre Àngel Guimerà

Carrer Sant Jordi, 9, 43700 El Vendrell (Tarragona)



19:00|La consellera Garriga inaugura l'Any Àngel Guimerà al Vendrell . C. Sant Jordi, 9|El Vendrell (Baix Penedès)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, acompanyada de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Izaskun Arretxe, donarà el tret de sortida a l'inici oficial de l'Any Àngel Guimerà al Vendrell.