Sala de premsa

Divendres, 23 de febrer, a les 11.30 h, a l'Avinguda del Primer d'Octubre, 1, de Riudoms

El conseller Elena anuncia noves ajudes per a la seguretat viària en municipis petits i mitjans

query_builder   23 febrer 2024 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena anuncia noves ajudes per a la seguretat viària en municipis petits i mitjans

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat del director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel i Villaró, presentarà divendres a les 11.30 hores, noves ajudes per a la millora de la seguretat viària en municipis petits i mitjans.

Durant l’acte es farà també un balanç de l’accidentalitat viària a les comarques del Camp de Tarragona. En l’acte, que tindrà lloc a l'Avinguda del Primer d'Octubre, 1, de Riudoms, també hi participaran la directora dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Eli Llombart, i l’alcalde de Riudoms, Ricard Gili, un dels municipis on s’han realitzat obres de pacificació de la mobilitat amb la subvenció concedida pel SCT a finals de 2022.11:30|El conseller Elena anuncia noves ajudes per a la seguretat viària en municipis petits i mitjans. Av. del Primer d'Octubre, 1|Riudoms (Baix Camp)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat del director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel i Villaró, presentarà noves ajudes per a la millora de la seguretat viària en municipis petits i mitjans.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia