La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, presentarà demà, 22 de febrer, el projecte de millora de la funcionalitat de l’eix del Llobregat (C-16) entre Berga i Bagà.


La presentació tindrà lloc en el decurs d’una reunió amb alcaldes i alcaldesses del Berguedà, a l’Espai Santa Eulàlia, a Gironella, a partir de les 11 hores. També hi assistiran el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla, i el director d’Infraestructures de Mobilitat, David Prat i Soto.


Els mitjans gràfics podran enregistrar imatges de la trobada (mut) a les 12,15 hores. En finalitzar la reunió, a les 12,30 hores aproximadament, s’atendrà els mitjans de comunicació.


12:15|La consellera Capella presenta el projecte de millora de la funcionalitat de l'eix del Llobregat (C-16) entre Berga i Bagà. Espai Santa Eulàlia ( pl. de la Vila)|Gironella (Berguedà)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, presentarà el projecte de millora de la funcionalitat de l'eix del Llobregat (C-16) entre Berga i Bagà.