1. A les 10:30 hores, a la seu del Departament d’Empresa i Treball, el conseller, acompanyat del director de l’Agència Catalana del Consum, donarà a conèixer els principals resultats d’aquest Programa específic per a la gestió i tramitació d’expedients en matèria de lloguer social

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat del director de l’Agència Catalana del Consum, Albert Melià Roset, farà balanç el pròxim divendres 23 de febrer del Programa específic per a la gestió i tramitació d’expedients en matèria de lloguer social, impulsat pel Govern amb l’objectiu de reforçar i garantir la protecció de les famílies en risc d’exclusió residencial.

La roda de premsa tindrà lloc a les 10.30 hores a la seu del Departament d’Empresa i Treball ( Passeig de Gràcia, 129).

La implantació el gener de 2023 del Programa específic per a la gestió i tramitació d’expedients en matèria de lloguer social, impulsat pel Govern, va possibilitar la incorporació de 19 professionals als serveis de l’Agència Catalana del Consum, dedicats especialment a vetllar pel compliment de les obligacions previstes en la Llei 1/2022 del 3 de març, de modificació de la Llei 18/2007, la Llei 24/2015 i la Llei 4/2016 per a afrontar l'emergència en l'àmbit de l’habitatge. Aquesta llei obliga als grans tenidors a oferir un lloguer social a persones en risc d’exclusió residencial.

10:30|El conseller Torrent fa balanç del Programa per reforçar la protecció de les famílies en risc d'exclusió residencial. Departament d'Empresa i Treball (pg. de Gràcia, 129)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat del director de l'Agència Catalana del Consum, Albert Melià Roset, farà balanç del Programa específic per a la gestió i tramitació d'expedients en matèria de lloguer social, impulsat pel Govern amb l'objectiu de reforçar i garantir la protecció de les famílies en risc d'exclusió residencial.