El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presidirà aquest divendres dia 23 de febrer a les 12.30 hores l’acte de col·locació de la primera pedra del nou centre d’atenció intermèdia integrada de Barcelona, el CAIIB Jordà (Avinguda del Jordà, 8-10).

El nou equipament està pensat per atendre persones fràgils especialment vulnerables i dependents amb alta complexitat sanitària i social.

El CAIIB Jordà, que tindrà una superfície de 8.000 m2 i disposarà d’una capacitat de 120 places, vol innovar en el model habitual dels espais hospitalaris i planteja unes estàncies pensades per oferir una atenció integrada que millori l’experiència del pacient i la seva família.

Durant l’acte s’explicarà el projecte per part de l’arquitecte i director de l’obra i es col·locarà la primera pedra. Els mitjans de comunicació podran recollir els parlaments institucionals (es disposarà de rack per a premsa).

12:30|El conseller de Salut presideix l'acte de col·locació de la primera pedra del nou centre d'atenció intermèdia integrada de Barcelona. Av. del Jordà, 8-10|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presidirà l'acte de col·locació de la primera pedra del nou centre d'atenció intermèdia integrada de Barcelona, el CAIIB Jordà. També hi assistirà la directora territorial de Drets Socials a Barcelona, Marta Masagué i Arboler.