1. El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, encapçalarà l’acte

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, inaugurarà demà a la tarda, a Granollers, un nou servei Barnahus que atendrà infants i adolescents del Vallès Oriental que hagin estat víctimes de violència sexual.

L’acompanyaran l’alcaldessa del municipi, Alba Barnusell i Ortuño; la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls i Carol; la directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Ester Cabanes i Vall; el director general de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció, Josep M. Forné i Febrer; i la directora territorial de Drets Socials a Barcelona, Marta Masagué i Arboler, entre d’altres representants institucionals.

L’acte d’inauguració, amb parlaments institucionals, començarà a les 17.00h. Prèviament, al voltant de les 16.30h, el conseller Campuzano així com d’altres autoritats faran un recorregut per les instal·lacions.

Nota informativa:

A les 16.00h els mitjans gràfics que vulguin prendre imatges de recurs de l’espai Barnahus podran entrar a l’equipament.

Demanem als mitjans de comunicació que confirmeu assistència a l’acte d’inauguració i a la prèvia per gravar imatges de l’equipament a comunicacio.dretssocials@gencat.cat.

17:00|El conseller Campuzano inaugura la Barnahus a Granollers. Barnahus Granollers (c. Isabel Villena, 30)|Granollers (Vallès Oriental)

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, inaugurarà una nova Barnahus a Granollers. L'acompanyaran la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Núria Valls i Carol; la directora general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, Ester Cabanes i Vall; el director general de l'Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció, Josep M. Forné i Febrer; la directora territorial de Drets Socials a Barcelona, Marta Masagué i Arboler, i el delegat del Govern de la Generalitat, Joan Borràs i Alborch. Abans de l'inici de l'acte, que comptarà amb parlaments institucionals, el conseller visitarà les instal·lacions, cap a les 16.30 h. Prèviament, Campuzano farà una visita institucional a l'Ajuntament de Granollers.