La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula i Paretas, presidirà demà la presentació de les noves actuacions amb què el Govern continuarà impulsant l’esport femení a Catalunya en els propers anys. L’acompanyarà el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro.

Durant l’acte, es farà un balanç dels projectes duts a terme pel Govern en el marc de la legislatura de l’esport femení i es presentaran noves eines per accelerar l’assoliment de la igualtat efectiva entre dones i homes en l’activitat física i l’esport a Catalunya.

L’acte tindrà lloc a partir de les cinc de la tarda al centre d'arts digital Ideal Barcelona i, a banda d’Anna Caula, comptarà també amb les intervencions d’esportistes, representants d’entitats esportives catalanes i persones expertes en la matèria.

*Us demanem confirmació d’assistència a l’adreça sgepremsa.presidencia@gencat.cat , indicant nom, cognoms i mitjà.

17:00|Presentació de les noves actuacions per impulsar l'esport femení a Catalunya. Ideal Barcelona (c. Doctor Trueta, 196-198)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula i Paretas, presidirà la presentació de les noves actuacions amb què el Govern continuarà impulsant l'esport femení a Catalunya en els pròxims anys. L'acompanyarà el secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, Marc Bataller, el director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro, i la directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, Núria Vergés Bosch.