Demà dimecres, 28 de febrer, la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, lliurarà al Parlament el projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2024, un cop hagi estat aprovat pel Govern. En finalitzar la reunió del Consell Executiu, Mas Guix es traslladarà al Parlament per entregar el projecte de llei a la presidenta del Parlament, Anna Erra, per tal que segueixi la seva tramitació legislativa.

Tot seguit, la consellera Mas Guix mantindrà una reunió amb els presidents dels grups parlamentaris i, en acabar, farà una presentació del contingut dels comptes als agents econòmics i socials de Catalunya, en un acte que tindrà lloc a l’auditori del mateix Parlament. Per acabar, Mas Guix atendrà els mitjans de comunicació a la sala de premsa de la cambra catalana.

Els mitjans que ho desitgin podran assistir a un off the record per resoldre dubtes tècnics sobre els pressupostos a les 10h.


L’ordre de l’acte serà el següent:

  1. 10:00h Sessió tècnica per explicar el contingut del projecte de llei de pressupostos per al 2024, amb el secretari general d’Economia i Hisenda, Josep Maria Aguirre, la secretària d’Hisenda, Marta Espasa, i la directora general de Pressupostos, Esther Pallarols, a la Sala 10
  2. 11:30h Arribada de la consellera al Parlament i trasllat a la sala d’Audiències, on tindrà lloc l’acte de lliurament del Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2024
  3. 12:15h Reunió amb els Presidents dels grups parlamentaris, membres de la Mesa i portaveus de la Comissió d'Economia i Hisenda, a la Sala 4
  4. 13:00h Presentació dels Pressupostos 2024 davant representants de la societat civil i econòmica de Catalunya, a l’auditori del Parlament.
  5. 14:00h* Contacte informatiu amb els mitjans de comunicació a la sala de premsa.

Els periodistes sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat, abans de les vuit del vespre d’avui. A la sol·licitud hi han de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport, i el mitjà per al qual treballen. El Parlament només tramitarà les peticions enviades des del correu corporatiu del mitjà.

*L’hora concreta de la roda de premsa pot variar en funció de l’hora de finalització de l’acte de presentació dels Pressupostos 2024.

11:30|La consellera Mas Guix lliura al Parlament els Pressupostos de la Generalitat per al 2024. Parlament de Catalunya (Parc de la Ciutadella) |Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, lliurarà a la presidenta del Parlament, Anna Erra, el projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2024, un cop hagi estat aprovat pel Govern. Tot seguit, la consellera mantindrà una reunió amb els presidents dels grups parlamentaris i, en acabar, farà una presentació del contingut dels comptes als agents econòmics i socials de Catalunya, en un acte que tindrà lloc a l'auditori del mateix Parlament. Per acabar, Mas Guix atendrà els mitjans de comunicació a la sala de premsa de la cambra catalana. La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons; el delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells Farré; el delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs i Alborch, assistiran a la presentació dels pressupostos.