La secretària d’Acció Climàtica de la Generalitat, Anna Barnadas i López, presidirà demà dijous, 29 de febrer, a les 17 hores, la Taula de Qualitat de l’Aire de la Plana de Vic, que se celebrarà a la seu del Consell Comarcal. Durant la reunió el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural presentarà la proposta de Pla d’acció territorial per a la millora de la qualitat de l’aire a la Plana de Vic.

La Taula és un espai territorial d’informació, participació i consulta i coordinació entre administracions en l’àmbit de la contaminació atmosfèrica, i per proposar mesures que s’adaptin a la singularitat del territori. El plenari el presideix la secretària Barnadas i l’integren, a més, la directora general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, Mireia Boya e Busquet, la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes i Cullell, i representants de l’àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona, del Consell Comarcal d’Osona, les alcaldies de la Plana de Vic i entitats ecologistes en defensa de la qualitat de l’aire.

La secretària atendrà els mitjans de comunicació abans de començar la reunió, a les 16:50 hores. Tot seguit, es podran enregistrar imatges (mut) de la trobada.

16:50|Presentació de la proposta de Pla d'acció territorial per a la millora de la qualitat de l'aire a la Plana de Vic . Consell Comarcal d'Osona. Edifici El Sucre ( c. de l'Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5)|Vic (Osona)

La secretària d'Acció Climàtica de la Generalitat, Anna Barnadas i López, presidirà la Taula de Qualitat de l'Aire de la Plana de Vic.