Demà divendres 1 de març, a les 17:00 hores, el conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, inaugurarà un nou aparell per realitzar tomografies axials computeritzades (TAC) a l’Hospital de Cerdanya (Camí d’Ur, 31. Puigcerdà). Durant l’acte, Balcells estarà acompanyat per Didier Jaffre, vicepresident del Consell d’Administració de l’Agrupació Europea de Cooperació Territorial – Hospital de Cerdanya (AECT-HC) i director general de l’Agence régionale de santé (ARS) Occitanie; i Miquel Abrantes, gerent de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, entre d’altres.

Els mitjans de comunicació podran recollir els parlaments institucionals (es disposarà de rack per a premsa). Quan aquests finalitzin, el conseller atendrà els mitjans.

17:00|El conseller Balcells inaugura un nou TAC a l'Hospital de Cerdanya. Camí d'Ur, 31|Puigcerdà (Cerdanya)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presidirà la inauguració del nou aparell de TAC de l'Hospital de Cerdanya. També hi assistiran Didier Jaffre, vicepresident del Consell d'Administració de l'Agrupació Europea de Cooperació Territorial - Hospital de Cerdanya (AECT-HC); el director general de l'Agence régionale de santé (ARS) Occitanie; i Miquel Abrantes, gerent de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, entre d'altres.