1. Serà demà a les 11 h al Giga Technology Center de Ca l’Alier, al Poblenou de Barcelona

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, atendrà els mitjans de comunicació demà divendres 1 de març a les 11 h després de la seva intervenció en la inauguració del centre tecnològic del projecte Giga a Ca l’Alier, al Poblenou de Barcelona (Pere IV, 362).

El Giga és una iniciativa d’Unicef, el fons de les Nacions Unides responsable de la infància, i la UIT, l’organisme de l’ONU especialitzat en les tecnologies de la informació i la comunicació. Té l’objectiu de connectar totes les escoles a internet per posar fi a la bretxa digital el 2030. El seu establiment a Barcelona situa la capital catalana com a centre de tecnologia puntera dedicada a garantir la inclusió digital a tot el món.

Per cobrir informativament aquest acte, cal acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior enviant un correu electrònic a l’adreça comunicacio.exteriors@gencat.cat i indicant-hi el nom de la persona que es vol acreditar, el DNI o NIE, el mitjà pel qual treballa i la seva categoria professional (si és redactor, càmera, fotògraf/a, etc.)

La consellera Serret participa en la inauguració de Ca l'Alier com a seu de la iniciativa Giga

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, participarà en la inauguració de Ca l'Alier com a seu de la iniciativa Giga.

  • 09:00|Acte d'inauguració del centre tecnològic del projecte Giga de Ca l'Alier. Giga Technology Center, Ca l'Alier, Pere IV, 362|Barcelona (Barcelonès)

    La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, intervindrà en l'acte d'inauguració del centre tecnològic del projecte Giga de Ca l'Alier.

  • 11:00|Atenció als mitjans de comunicació. Giga Technology Center, Ca l'Alier, Pere IV, 362|Barcelona (Barcelonès)

    La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, atendrà els mitjans de comunicació després de la seva intervenció en la inauguració de Ca l'Alier com a seu de la iniciativa Giga.