Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila presenta les actuacions del Govern en matèria de polítiques de dones per als propers anys

query_builder   25 juliol 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila presenta les actuacions del Govern en matèria de polítiques de dones per als propers anys

El Pla de polítiques de dones del Govern de la Generalitat de Catalunya 2008-2011 suposa la concreció de 560 noves mesures
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada de la presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, presentarà el proper dilluns, 28 de juliol, el Pla de polítiques de dones del Govern de la Generalitat de Catalunya 2008-2011.
Aquest Pla concreta un total de 560 noves actuacions que s’executaran els propers anys des de totes les àrees del Govern amb l’objectiu incidir en la consecució dels canvis necessaris que han de permetre una relació més equilibrada entre dones i homes en tots els àmbits.
El Pla de polítiques de dones suposa una inversió de 113.951.235 € que representa un increment de gairebé el 47% respecte a la inversió realitzada l’any passat pel Govern en politiques de dones.

17:00|.Institut Català de les Dones (pl. Pere Coromines 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, acompanyada de la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, presentarà el Pla de Polítiques de dones del govern de la Generalitat 2008/2011.