La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, presidirà demà dimarts, 5 de març, la constitució del grup de treball de gestió del risc de propagació del foc per façana en les edificacions a Catalunya, arran de l’incendi d’un bloc d’habitatges a València.


Impulsat pel Departament de Territori, el grup de treball estarà format per representants dels col·legis d’arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers industrials, del món local, els cossos de Bombers de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona, la UPC i l’ITeC. El grup desenvoluparà els treballs necessaris per a la prevenció de possibles problemàtiques relacionades amb façanes ventilades en els edificis construïts abans de l’entrada en vigor del Codi Tècnic de l’Edificació, el 2006

La reunió constitutiva començarà, a les 16.30 hores, al Departament de Territori (avinguda Josep Tarradellas, 2-6. Barcelona). A aquella hora, els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la sessió (mut).

Prèviament, a les 16 hores, el secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana, Francesc Sutrias Grau, atendrà breument els mitjans a peu dret al vestíbul del Departament (sense rack de so).


16:30|Constitució del grup de treball de gestió del risc de propagació del foc per façana en les edificacions a Catalunya. Departament de Territori ( av. Josep Tarradellas, 2-6)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana, Francesc Sutrias Grau, atendrà breument els mitjans a peu dret al vestíbul del Departament (sense rack de so) a les 16 hores. A les 16.30 hores, començarà la reunió. A aquella hora, els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges (mut).