La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, es reunirà demà dimarts, 5 de març, amb l’alcalde de l’Ajuntament de Vacarisses, Antoni Masana i Ubach, que li ha demanat una trobada d’urgència per analitzar la situació de l'esllavissada sobre la via de tren entre Vacarisses i Castellbell i el Vilar. Aquest incident va provocar aquest passat diumenge la sortida del primer eix d’un tren de Rodalies de l’R4, sense provocar ferits.

La reunió urgent tindrà lloc a l’Ajuntament de Vacarisses, a les 17.45 hores. Prèviament, a les 17.30 hores, la consellera Capella signarà en el llibre d’honor del consistori.

L’atenció als mitjans tindrà lloc a la mateixa sala de Plens un cop finalitzi la trobada, aproximadament cap a les 18.15 hores.


17:45|La consellera Capella es desplaça a Vacarisses per analitzar la situació de l'esllavissada sobre la via de tren d'aquest passat diumenge. Ajuntament de Vacarisses ( c. de Pau Casals, 17)|Vacarisses (Vallès Occidental)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, es reunirà amb l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana i Ubach, per analitzar la situació de l'esllavissada sobre la via de tren d'aquest passat diumenge. La reunió d'urgència comptarà amb l'assistència del delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs i Alborch; el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla, i el director territorial del Departament a Barcelona, Emili Mató i Paló.