La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula i Paretas, farà demà una recepció a les jugadores de l'equip de les "Nenes Valentes", un club de bàsquet format en el camp de refugiats de Xatila (Líban), que fan una estada a Catalunya i participaran diumenge en la jornada solidària “Juga per les nenes valentes” a Girona.

Durant la recepció amb les esportistes, en què Anna Caula explicarà la col·laboració d’Esportcat-Generalitat de Catalunya amb el projecte, també hi intervindrà Clara Gómez Ametller, directora general d'Abacus.

La trobada tindrà lloc a la Residència Blume del Centre de Tecnificació Multiesportiu d'Esplugues i s’emmarca en el projecte “Juga per les Nenes Valentes”, una iniciativa organitzada per Abacus, amb el suport del Govern, per recaptar fons per aquest equip de bàsquet femení i per a altres projectes de suport a l’empoderament femení a través de l’esport.

*Us demanem confirmació d’assistència a l’adreça sgepremsa.presidencia@gencat.cat , indicant nom, cognoms i mitjà.

15:30|Recepció a les jugadores de l'equip de les 'Nenes Valentes'. Centre de Tecnificació Multiesportiu d'Esplugues ( av. Països Catalans, 40-48)|Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat)

La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, farà una recepció a les jugadores de l'equip de les "Nenes Valentes", un club de bàsquet format en el camp de refugiats de Xatila (Líban), que es troben aquests dies a Catalunya.