1. A les 17 h hores, la consellera Verge, el delegat del Govern al Penedès i la directora dels Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes al Penedès atendran els mitjans de comunicació per explicar els detalls de la distribució.
  2. Posteriorment, visitaran una farmàcia per conèixer de primera mà com s’està desenvolupant al territori el repartiment dels productes menstruals reutilitzables.

El pròxim dijous 7 de març la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presentarà l’acció La Meva regla, les meves regles, al Penedès. Ho farà acompanyada del delegat del Govern al Penedès, David Alquézar Claramunt i de la directora dels Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes al Penedès, Glòria Clota Marzà.

La consellera d’Igualtat i Feminismes atendrà els mitjans de comunicació a les 17 h i posteriorment, acompanyada del delegat del Govern i de la directora dels serveis territorials, visitarà la Farmàcia Amèrica Carrasco Torrents ubicada al carrer Sant Muç, 1, de Sitges. Els mitjans gràfics podran agafar imatges de recurs tant de l’atenció a mitjans, com de l’interior de la farmàcia on tindrà lloc la recollida dels productes.

Acte 8M al Penedès

Després de la presentació de l’acció La Meva regla, les meves regles, a partir de les 18h, la consellera Tània Verge participarà a l’acte de commemoració del Dia Internacional de les Dones al Penedès, Ni una gota de tabús: Prenem el control dels nostres cossos!. Tindrà lloc al Centre Cultural Miramar de Sitges (Carrer de Bernat de Fonollar, 19 de Sitges).


PROGRAMA DE L’ACTE

18 h Benvinguda a càrrec de l’Il·lma. Sra. Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges

Lectura de la declaració institucional per part de la Sra. Glòria Clota Marzà, directora territorial d'Igualtat i Feminismes al Penedès.

Taula d’experiències (1 h)

Modera: Laia Paretas Almirall, periodista

·Sra. Carme Echevarría Ramos, coordinadora de l’ASSIR Garraf

·Sra. Neus Martínez Català, farmacèutica a Les Roquetes

·Sra. Anna Rovira Clavé, psicòloga de la Comissió de dol perinatal de l’ABS Baix Penedès Interior (CAP de l’Arboç)

·Sra. Míriam Casado, llevadora de l’Hospital del Vendrell

19.15 h Clausura de l’acte a càrrec de de l’Hble. Sra. Tània Verge i Mestre, consellera d’Igualtat i Feminismes


TEMA: PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA D’EQUITAT MENSTRUAL

DIA: DIJOUS, 7 DE MARÇ DE 2024

HORA: 17 H

LLOC: Farmàcia Amèrica Carrasco Torrents, Sitges, (Carrer Sant Muç, 1)



Podeu confirmar l’assistència trucant al 677 389 032 o enviant un correu electrònic a comunicacio.penedes@gencat.cat.