Sala de premsa

Roda de premsa per informar dels acords de la Comissió Interdepartamental de la Sequera

query_builder   7 març 2024 10:15

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa per informar dels acords de la Comissió Interdepartamental de la Sequera

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, encapçalarà aquest dijous, 7 de març del 2024, a les 8.30h la reunió de la Comissió Interdepartamental de la Sequera al Palau de la Generalitat, juntament amb la vicepresidenta, Laura Vilagrà i Pons, i el conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subiranas. La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges.

A la sessió de treball també hi participaran el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió; el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i García; el conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz; la secretària general de la Presidència, Núria Cuenca; el secretari general d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Josep Vidal; la portaveu del Govern, Patrícia Plaja; secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, el director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Samuel Reyes; la gerent de l'ACA, Mar León, i la directora del Servei Meteorològic de Catalunya, Sarai Sarroca.

Posteriorment, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, el secretari general d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Josep Vidal i el secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, compareixeran a les 10.15 h en roda de premsa per informar dels acords adoptats de la reunió de la Comissió Interdepartamental de la Sequera. La compareixença es podrà seguir en directe des del web i les xarxes socials del Govern.

NOTA: Per cobrir el mut de les 8.30h i/o la roda de premsa de les 10.15h cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.


Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament

Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional

10:15|La portaveu Plaja informa dels acords de la Comissió Interdepartamental de Sequera. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever) |Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja; el secretari general d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Josep Vidal, i el secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, compareixeran per informar dels acords adoptats a la reunió de la Comissió Interdepartamental de la Sequera. La compareixença es podrà seguir en directe des del web i les xarxes socials del Govern.

NOTA: Per cobrir informativament aquest acte cal disposar de l'acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l'adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s'hi desenvolupa.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia