La consellera de Territori, Ester Capella i Farré; acompanyada del secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla, el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Toni Segarra i Barreto, i l’alcaldessa de Pallejà, Ascensión Ratia Checa, visitarà aquest dilluns, 11 de març, els treballs que està duent a terme Ferrocarrils per instal·lar noves tanques al costat de les vies per evitar actes vandàlics i reforçar la seguretat del trànsit ferroviari.

La visita es durà a terme en un dels punts de la xarxa d’FGC on s’estan reforçant aquests tancaments, a Pallejà, concretament en un tram de via que es troba a la sortida del túnel de la població, en el tram entre les estacions de Pallejà i Sant Andreu de la Barca.

El punt de trobada per als mitjans que vulguin cobrir la visita serà a les 11.50 h, a l’aparcament sense asfaltar situat al final del C/ Barcelona de Pallejà, al qual s’accedeix des de l’Avinguda de la Generalitat. La localització de l’aparcament és la següent: https://maps.app.goo.gl/smYoc1dDm3JRNjJw6

Així mateix, caldrà acreditació, abans de demà divendres, 8 de març, a les 15 h, al correu premsa@fgc.cat indicant nom i cognoms i mitjà pel qual es treballa.


11:50|La consellera Capella visita els treballs d'instal·lació de tanques antivandàliques a les vies de Ferrocarrils, a Pallejà. Punt de trobada: https://maps.app.goo.gl/smYoc1dDm3JRNjJw6|Pallejà (Baix Llobregat)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, acompanyada del secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla; el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Toni Segarra i Barreto, i l'alcaldessa de Pallejà, Ascensión Ratia Checa, visitarà els treballs d'instal·lació de tanques antivandàliques a les vies de Ferrocarrils, a Pallejà.