El conseller Campuzano i la consellera Ubasart encapçalaran l'acte de presentació del nou servei

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, i la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, inauguraran el proper dimarts 12 març a les 17.30h el nou servei Barnahus d’atenció a infants i adolescents víctimes de violència sexual a Lleida. Els acompanyaran representants del Govern de la Generalitat de Catalunya i autoritats locals de la vegueria de Lleida.

L’acte d’inauguració, amb parlaments institucionals, començarà a les 17.30h. Abans, a les 17h, els consellers així com altres autoritats faran un recorregut per les instal·lacions.

Nota informativa:

A les 16.30h els mitjans gràfics que vulguin prendre imatges de recurs de l’espai Barnahus podran entrar a l’equipament.

Demanem als mitjans de comunicació que confirmeu assistència a l’acte d’inauguració i a la prèvia per gravar imatges de l’equipament a comunicacio.dretssocials@gencat.cat.

17:00|El conseller Campuzano i la consellera Ubasart inauguren el servei Barnahus d'atenció a infants víctimes de violència sexual a Lleida. C. Arquitecte Morera i Gatell, 2|Lleida (Segrià)

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano i Canadés, i la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, inauguraran la nova Barnahus d'atenció a infants i adolescents víctimes de violència sexual a Lleida. La delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés, i la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a Lleida, Elena Fuses Navarra, assistiran a la inauguració. L'acte institucional començarà a les 17.30h. Abans, cap a les 17h, els consellers visitaran les instal·lacions del servei.