1. L’objectiu és promocionar Catalunya en l’àmbit de l’organització i la captació de reunions, convencions, congressos i fires internacionals vinculats a la indústria esportiva

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos i Maduell, i la secretària de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula i Paretas, presenten demà a les 16 h el projecte Catalunya Meetings & Sports.

Ideat pel Catalunya Convention Bureau de l’Agència Catalana de Turisme, en col·laboració amb ACCIÓ i el Consell Català de l’Esport, el projecte té com a objectiu promocionar Catalunya en l’àmbit de l’organització i la captació de reunions, convencions, congressos i fires internacionals vinculats a la indústria esportiva.

Podeu consultar en aquest enllaç el programa de l’acte. Els mitjans interessats a cobrir-ho han d’acreditar-se en aquest enllaç.

16:00|Presentació del projecte Catalunya Meetings & Sports. Auditori 1899 del FC Barcelona - Spotify Camp Nou, accés 15 (Travessera de les Corts, 65)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos i Maduell, i la secretària de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula i Paretas, presentaran el projecte Catalunya Meetings & Sports.