1. El secretari d’Empresa i Competitivitat i el director de l’Agència Catalana del Consum, exposaran les principals accions i dades a les 10 hores al Districte Administratiu

El pròxim dijous 14 de març, el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos Maduell, acompanyat del director de l’Agència Catalana del Consum, Albert Melià Roset, presentarà el Balanç d’actuacions de l’any 2023, en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores a Catalunya de l’Agència Catalana del Consum.

En aquest marc, es donaran a conèixer les accions principals dutes a terme per Consum al llarg de l’any passat, amb relació a les consultes, les denúncies i les reclamacions ateses; els casos resolts per mediació i arbitratges; els productes retirats del mercat, les actuacions inspectores i les sancions imposades; entre d’altres actuacions.

La roda de premsa tindrà lloc a les 10.00 hores al Districte Administratiu de la Generalitat (Carrer del Foc, 57).

Els mitjans interessats a cobrir l’acte cal que confirmin l’assistència, indicant nom del mitjà, nom i cognom del periodista i DNI, en el correu comunicacio.consum@gencat.cat.

10:00|El Govern presenta el balanç d'actuacions 2023 de l'Agència Catalana del Consum . Districte Administratiu de la Generalitat ( c. del Foc, 57)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos Maduell, acompanyat del director de l'Agència Catalana del Consum, Albert Melià Roset, presentarà el Balanç d'actuacions de l'any 2023, en matèria de defensa dels drets de les persones consumidores a Catalunya de l'Agència Catalana del Consum. Els mitjans interessats a cobrir l'acte cal que confirmin l'assistència, indicant nom del mitjà, nom i cognom del periodista i DNI, en el correu comunicacio.consum@gencat.cat.