El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, es reunirà demà dijous a Amposta amb la vicepresidenta i ministra per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera Rodríguez, en el marc de la Comissió bipartida del delta de l’Ebre. Posteriorment la ministra i el conseller mantindran una trobada amb la Taula de Consens del Delta, que agrupa els ajuntaments i les comunitats de regants del delta.

Els mitjans de comunicació gràfics interessats en cobrir l’acte podran gravar imatges de la reunió amb els representants de la Taula de Consens a les 12 hores. Al finalitzar la trobada, prevista a les 12.30 hores, el conseller Mascort i la ministra Teresa Ribera, atendran als mitjans de comunicació (hi haurà rack de premsa disponible per a seguir les intervencions).


12:00|El conseller Mascort es reuneix amb la vicepresidenta i ministra per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera. Lo Sindicat (av. de La Ràpita, 43)|Amposta (Montsià)

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort Subiranas, es reunirà a Amposta amb la vicepresidenta i ministra per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera Rodríguez.