·Ho farà en roda de premsa a les 11 hores, en el marc del saló B-Travel que se celebra del 15 al 17 de març al palau 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.


El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat de la directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs, explicarà demà, divendres 15 de març, la línia de finançament per a projectes destinats a reduir el consum d’aigua mitjançant la reutilització i l’estalvi per part dels establiments turístics.

La roda de premsa tindrà lloc a les 11 hores en el marc de la celebració del saló de turisme B-Travel, on Catalunya hi participa amb un estand per presentar el seu model de turisme regeneratiu. Seguidament, el conseller inaugurarà la nova edició del saló de turisme de Fira de Barcelona, B-travel.

*Els mitjans que vulguin assistir a la Fira cal que s’acreditin mitjançant aquest enllaç

11:00|El conseller Torrent presenta una línia d'ajuts directes per a projectes destinats a la reducció i reutilització de l'aigua a establiments turístics. Estand de Catalunya A-201 (Palau 8). Fira Barcelona ( av. Reina Maria Cristina, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà una línia d'ajuts directes per a projectes destinats a la reducció i reutilització de l'aigua a establiments turístics.