La titular de Territori també visitarà les obres que s’han portat a terme al Port de Vilanova i la Geltrú


La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, presenta els autobusos que donaran servei a les línies exprés Vilanova i la Geltrú- Barcelona i a la línia Costa Daurada- Aeroport de Barcelona- Barcelona. L’acte es farà aquest divendres 15 de març a les 09:45 h a la part posterior de l’edifici Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú. Les coordenades són https://www.google.com/maps/search/41.223465,+1.733173?entry=tts

Hi assistirà el delegat del Govern al Penedès, David Alquèzar i Claramunt; el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà; el director dels Serveis Territorials del Penedès, Raül Pérez i Cobos; l’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz López; i el gerent d’Autocars Plana, Josep Albert Vallcorba.

Després, la consellera es dirigirà fins al Port de Vilanova i la Geltrú, on a les 10:45 h visitarà les obres del moll transversal a la zona de pesca. El punt de trobada serà a l’entrada del moll transversal. Adjuntem plànol.




09:45|La consellera Capella presenta els nous autobusos que donaran servei als corredors del Garraf i Costa Daurada. L'acte dels busos es farà darrere edifici Neàpolis i la visita al Port és al Moll transversal|Vilanova i la Geltrú (Garraf)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, presentarà els autobusos que donaran servei a les línies exprés Vilanova i la Geltrú- Barcelona i a la línia Costa Daurada- Aeroport de Barcelona- Barcelona. L'acte es farà la part posterior de l'edifici Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú. Les coordenades són https://www.google.com/maps/search/41.223465,+1.733173?entry=tts. Després, la consellera es dirigirà fins al Port de Vilanova i la Geltrú, on a les 10:45 h visitarà les obres del moll transversal a la zona de pesca. El punt de trobada serà a l'entrada del moll transversal.

1  

Fitxers adjunts

Plànol lloc de trobada.

Plànol lloc de trobada.
PDF | 4134063