Divendres 15 de març, la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, visitarà el Port de Barcelona per conèixer de primera mà les mesures que s’estan aplicant per fer front a la sequera dins del marc de la Copa Amèrica.

A la visita l’acompanyaran el president del Port, Lluís Salvadó i el director general, José Alberto Carbonell. Posteriorment, visitarà les instal·lacions de l’equip suís de la Copa Amèrica, Alinghi Bull Racing, i l’America Cup Experience (Moll d’Espanya S/N) on a les 13:15 h farà una atenció als mitjans.

Els mitjans interessats s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat.

13:15|La vicepresidenta Vilagrà visita el Port de Barcelona per conèixer les mesures que s'estan aplicant per pal·liar la sequera amb motiu de la Copa Amèrica . Moll d'Espanya, s/n|Barcelona (Barcelonès)

La vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà Pons, visitarà el Port de Barcelona per conèixer de primera mà les mesures que s'estan aplicant per fer front a la sequera dins del marc de la Copa Amèrica. A la visita l'acompanyaran el president del Port, Lluís Salvadó, i el director general, José Alberto Carbonell. Posteriorment, visitarà les instal·lacions de l'equip suís de la Copa Amèrica, Alinghi Bull Racing, i l'America Cup Experience (Moll d'Espanya, s/n) on a les 13:15 h farà una atenció als mitjans. Els mitjans interessats s'hauran d'acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat.