El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà demà divendres 15 de març l’equip especialitzat en lesions medul·lars agudes de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Vall d’Hebron és el primer centre de l’Estat amb un equip expert en lesions medul·lars que opera lesionats aguts tots els dies de l’any. Estarà acompanyat per Albert Salazar Soler, gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron; Ferran Pellisé Urquiza, cap de la Unitat Multidisciplinària de Cirurgia de Raquis, i Elàdia Tauste Rubio, infermera supervisora del Bloc Quirúrgic.

La roda de premsa començarà a les 10:45 hores a la sala d’actes de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats de Vall d’Hebron (passeig Vall d’Hebron, 119, Barcelona). Posteriorment, els mitjans podran prendre imatges i declaracions d’un pacient durant la visita de la comitiva al gimnàs de rehabilitació.

10:45|El conseller Balcells presenta l'equip especialitzat en lesions medul·lars agudes de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats de Vall d'Hebron ( pg. Vall d'Hebron, 119)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, presentarà l'equip especialitzat en lesions medul·lars agudes de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Estarà acompanyat per Albert Salazar Soler, gerent de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron; Ferran Pellisé Urquiza, cap de la Unitat Multidisciplinària de Cirurgia de Raquis, i Elàdia Tauste Rubio, infermera supervisora del Bloc Quirúrgic.