Aquest dilluns, 18 de març, Ferrocarrils posarà en servei el nou baixador del Polígon industrial del Segre de Lleida, que s’ha construït entre les estacions de Lleida-Pirineus i d’Alcoletge, a la línia Lleida-La Pobla de Segur d’FGC.


La consellera de Territori, Ester Capella i Farré; el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Toni Segarra i Barreto, i el paer en cap de Lleida, Fèlix Larrosa i Piqué, arribaran en tren al nou baixador a les 9.08h. Un cop allà, es desplaçaran a l’aparcament del baixador (https://maps.app.goo.gl/Qp56osjSTq73gcyMA ) per dur a terme l’acte d’inauguració.


09:08|La consellera Capella inaugura el nou baixador de Ferrocarrils al polígon del Segre de Lleida. Aparcament del nou baixador d'FGC del Polígon industrial del Segre |Lleida (Segrià)

La consellera de Territori, Ester Capella, inaugurarà la posada en servei del nou baixador del Polígon industrial del Segre de Lleida, entre les estacions de Lleida-Pirineus i d'Alcoletge. La delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés, assistirà a l'acte.