Sala de premsa

La consellera Capella inaugura del nou baixador de Ferrocarrils al polígon del Segre de Lleida

query_builder   18 març 2024 09:08

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Capella inaugura del nou baixador de Ferrocarrils al polígon del Segre de Lleida

Aquest dilluns, 18 de març, Ferrocarrils posarà en servei el nou baixador del Polígon industrial del Segre de Lleida, que s’ha construït entre les estacions de Lleida-Pirineus i d’Alcoletge, a la línia Lleida-La Pobla de Segur d’FGC.


La consellera de Territori, Ester Capella i Farré; el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Toni Segarra i Barreto, i el paer en cap de Lleida, Fèlix Larrosa i Piqué, arribaran en tren al nou baixador a les 9.08h. Un cop allà, es desplaçaran a l’aparcament del baixador (https://maps.app.goo.gl/Qp56osjSTq73gcyMA ) per dur a terme l’acte d’inauguració.


09:08|La consellera Capella inaugura el nou baixador de Ferrocarrils al polígon del Segre de Lleida. Aparcament del nou baixador d'FGC del Polígon industrial del Segre |Lleida (Segrià)

La consellera de Territori, Ester Capella, inaugurarà la posada en servei del nou baixador del Polígon industrial del Segre de Lleida, entre les estacions de Lleida-Pirineus i d'Alcoletge. La delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés, assistirà a l'acte.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia