Els Departaments d’Educació i d’Empresa i Treball i el Consell General de Cambres de Catalunya presentaran el proper dilluns, 18 de març, l’Estudi d’Inserció Laboral dels Ensenyaments Professionals 2023. La presentació serà a les 11h a la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

Participaran en l’acte la consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i el president del Consell General de Cambres de Catalunya, Josep Santacreu.

La publicació presenta les dades de la inserció laboral i la continuïtat formativa dels graduats del curs 2021–2022 en ensenyaments professionals, és a dir, formació professional, arts plàstiques i disseny, arts escèniques, ensenyaments esportius i programes de formació i inserció.

11:00|La consellera Simó i el conseller Torrent clouen la presentació de l'Estudi d'inserció laboral. Casa Llotja de Mar ( pg. d'Isabel II, 1)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Educació, Anna Simó Castelló, i el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, clouran l'acte de presentació de l'Estudi d'Inserció Laboral dels Ensenyaments Professionals 2023.