La directora dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Lleida, Dolors Vila, acompanyada del cap de la Secció d’Activitats Cinegètiques i Pesca Continental dels Serveis Territorials, Francesc Cases, presentarà la nova Declaració d’Emergència Cinegètica que entrarà en vigor en breu per a continuar la feina feta per a frenar la sobrepoblació de conills a la plana de Lleida.

L’acte tindrà lloc a partir de les 11:30 hores, i el punt de trobada serà l’Escola Agrària de Tàrrega (Avinguda de Tarragona, s/n).

11:30|Acció Climàtica presenta la nova Declaració d'Emergència Cinegètica per continuar fent front a la sobrepoblació de conills a la plana de Lleida. Escola Agrària de Tàrrega ( av. de Tarragona, s/n)|Tàrrega (Urgell)

La directora dels Serveis Territorials del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Lleida, Dolors Vila, acompanyada del cap de la Secció d'Activitats Cinegètiques i Pesca Continental dels Serveis Territorials, Francesc Cases, presentarà la nova Declaració d'Emergència Cinegètica que entrarà en vigor en breu per a continuar la feina feta per a frenar la sobrepoblació de conills a la plana de Lleida.