1. El conseller d’Empresa i Treball atendrà els mitjans de comunicació a les 13h al pavelló Catalonia d’ACCIÓ

Demà dimarts 19 de març, a les 13h, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, atendrà els mitjans de comunicació per presentar les dades actualitzades del pes del sector agroalimentari en la indústria i l’economia catalana. Torrent donarà a conèixer les xifres recollides en el nou informe sectorial sobre el sector agroalimentari de Catalunya, elaborat per ACCIÓ en col·laboració amb Prodeca.

L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc dins la Fira Alimentaria 2024 al Pavelló Catalonia d’ACCIÓ (Alimentaria Trends, Pavelló H4, estand B251. Fira Gran Via). El mitjans interessats en cobrir l’acte s’han d’acreditar prèviament a través d’aquest enllaç: https://registration.firabarcelona.com/


13:00|El conseller Torrent presenta les noves dades del sector agroalimentari dins la Fira Alimentaria 2024. Pavelló Catalonia d'ACCIÓ (Pavelló H4, estand B251, Fira Gran Via)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà les noves dades del sector agroalimentari dins la Fira Alimentaria 2024.