El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, rebrà aquest dimarts a les 9 del matí la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas i Guix, que li farà entrega de la proposta de finançament singular. A continuació a les 9.30 h, Aragonès presidirà la reunió setmanal del Consell Executiu.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’entrega de la proposta. La reunió del Consell Executiu serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.

Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament enviant un correu a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà.



09:00|Lliurament de la proposta de finançament singular per a Catalunya. Palau de la Generalitat (entrada pel carrer Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, rebrà la consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas i Guix, que li farà entrega de la proposta de finançament singular per a Catalunya.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges del lliurament de la proposta.